Ремонт на компютри

Имате проблем с компютъра Ви, не тръгва, тръгва но не изгрява монитора, работи бавно, непрекъснато забива, забелязвате проблем с програмите и те не стартират правилно или машината просто не се включва, вероятно имате проблем. Обадете се на нас, ние ще открием и отстраним всички проблеми със софтуера и хардуера.

Каква е процедурата за ремонт на компютри?

Достатъчно е да се обадите на телефон 9200092 и да заявите дата и час за ремонт. Не е неоходимо да ходите или да носите компютъра някъде. Ние идваме на място при клиента, в случай че проблема не може да бъде отстранен на място ние ще се погрижим за неговото транспортиране до сервиза и обратната му доставка на клиента.


Цени за ремонт на компютри в София.

хардуерни услуги Цени
Диагностика на компютър (дължи се само, когато не се извършва ремонт след диагностиката)25лв.
Общ ремонт на компютър (посочената цена е за труд и може да нарасне при много тежки случаи)30лв.
Почистване на компютър от прах, косми и др. (цената може да нарасне при екстремно мръсни машини)20лв.

Диагностика на компютър.

Цената за диагностика на настолен компютър е 25лв. Тази сума се заплаща, ако след приключена диагностиката Вие прецените, че бъдещият ремонт не е рентабилен или в случаите, в които е невъзможен. Второто се наблюдава при много стари компютри с дефектни южен или северен мост на дънната платка или при някои маркови настолни машини.

В случайте когато се налага ремонт който изисква взимане на техниката в нашия офис, ще се свържем с Вас, за да Ви предложим цена и срок за ремонта на компютъра Ви. Услугата се извършва само след Вашето одобрение.

Когато причината за повредата е очевидна, сроковете и цената могат да бъдат определени още при самото приемане на компютъра в сервиза ни или на посочените телефони.

Софтуерни услуги Цени
Почистване на компютър от вируси (премахване на malware, trojan generic, изкачащи нови прозорци - pop-ups и др.)40лв.
Оптимизиране на Windows операционни системи за бързодействие (Windows 7, 8, 8.1, 10, XP и Vista)40лв.
Инсталиране на Windows на компютър (само с лицензиран софтуер, включва инсталиране на всички драйвъри)40лв.

Гаранция за ремонт на компютри.

На извършения ремонт даваме сервизна гаранция от 1 до 12 месеца в зависимост от това каква част е сменена;

Срокове за ремонт на компютри в София.

Настолните компютри се поправят относително лесно и поради тази причина сроковете обикновено са кратки. Срокът на ремонта на една машина може да се удължи по две причини. Първата е в случай, че оплакването се проявява през голям интервал от време и/или е непостоянно, тогава диагностиката отнема повече време от същинския ремонт. Втората причина за удължаване на срока е при сложни ремонти по дънни платки, висок клас видео карти или висок клас захранвания, при които може да се наложи доставка на елементи от чужбина, но това се среща рядко и този тип поправки в много случаи е нерентабилен за клиента.